tukaj ste : Domov> Glede Bosuerja > predstavitev podjetja
predstavitev podjetja

60+

Število
patenti

300

Število
Zaposleni

2002

podjetje
je bil osnovan

Zhejiang Bosuer Motion Apparatus Co., Ltd. je bilo ustanovljeno leta 2002. Podjetje se nahaja v okrožju Wuyi, provinca Zhejiang. To je zgodnja ekipa, vključena v oblikovanje in razvoj terenskih motornih koles med kitajskimi podjetji za terenska motorna kolesa. Pod vodstvom predsednika Mojo Qian je ekipa vztrajno rasla. Podjetje Bosuer se drži proizvodnega koncepta "kakovost, strokovnost in inovativnost" in ustvarja izdelke lastne blagovne znamke. Paleta izdelkov zajema 50CC-450CC terenska motorna kolesa in ATV. Izdelki serije Bosuer so bili izvoženi v več kot 30 držav in regij po vsem svetu. Leta 2015 smo razvili in dali na trg izdelke za zeleno energijo: električni ravnotežni skuter, električni skuter, električno kolesarsko kolo itd. Izdelki se dobro prodajajo na svetovnem trgu.

S konceptom "zdrav šport, čudovito življenje" Bosuer promovira terenske motociklistične dogodke, širi kulturo terenskih dirk, gradi odlično blagovno znamko terenskih motociklov in vodi nastajajočo industrijo športov na prostem.

Zgodovina razvoja
Podjetje Zhejiang Bosuer Motion Apparatus Co., Ltd. je bilo ustanovljeno leta 2002 in je specializirano za proizvodnjo, oblikovanje, proizvodnjo, prodajo in servisiranje industrije terenskih motornih koles.
Vrednost izvoza BOSUER presega 30 milijonov USD letno, plačilo davka pa je bilo več kot 10 milijonov RMB. Vlada je izdala novo dovoljenje za rastlinsko zemljišče, ki povečuje proizvodne zmogljivosti podjetja. Ponudba Dirt bike zajema od 50 do 450 cc. Ekipa je v celem letu osvojila skupno 38 naslovov prvaka, drugouvrščeni pa ima 18 tretjeuvrščenih.
Vrednost izvoza BOSUER presega 20 milijonov USD letno. Okrožna vlada je 100 največjim davkoplačevalcem podelila nagrado BOSUER. Serija modela M in PH12A sta najbolje prodajana modela BSE. Dirkalna ekipa BOSUER je osvojila 16 prvenstev in 16 podprvakov.
BOSUER je uspešno razvil novo visokokakovostno motorno kros kolo iz zlitine, ki ga je poimenoval serija M. Dirkalna ekipa BOSUER dobi prvenstvo CMSC, ekipni prvak. Istočasno je bil ustanovljen oddelek harverdtex.
BOSUER je postal podpredsednik enote Zhejiang Recreational sporty vehicle Association in direktor enote posebnega odbora za necestni motokros province Zhejiang.
BOSUER je razvil nove modele: serija J,J5 je postalo šampionsko kolo. Dirkalna ekipa BOSUER je osvojila naslov prvaka CMSA, ekipnega prvaka.
BOSUER je razvil tekmovalno 189cc, 250cc dirt bike in osvojil 8 naslovov prvenstva, 6 podprvakov, 7 podprvakov državnih prvenstev, domače prvake, ekipne prvake in BTL189 je postal šampionsko kolo.
BOSUER je razvil modele serije PH10, pridobil nove praktične patente in ustanovil dirkalno ekipo BOSUER
BOSUER se je preselil v novo tovarno, ki jo uporablja zdaj.
BOSUER je prejel nagrado 'Velik davkoplačevalec' vlade Wuyija in postal 50. najboljše podjetje v Wuyiju.
BOSUER je uradno odobril izvozno dovoljenje, prejel vladno nagrado za izvoz v vrednosti 10 milijonov ameriških dolarjev
Ustanovljeno je bilo podjetje Wuyi BOSUER, ki se je osredotočilo na poslovanje s terenskimi motorji.
Ekipa ustvarjalcev BOSUER, ustanovljena v Yongkangu, se ukvarja z električnimi kolesi in deli.
2017
2016
2015
2014
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2005
2002
patentni certifikat
BOSUER ima v lasti najdaljši obseg izdelkov za terensko vožnjo iz Kitajske, vse modele je ustvaril in oblikoval izključno BOSUER R&D, ima v lasti več kot 60 patentov in povečuje količino petantov z razvojem novih izdelkov.
proizvodne zmogljivosti
Tovarna BOSUER obsega 20,000 kvadratnih metrov, s 45,000 kvadratnimi metri posesti in 300 zaposlenimi.
varjenje Robot
varjenje Robot
Ročno varjenje
Ročno varjenje
Stroj za prebijanje
Stroj za prebijanje
Plesni
Plesni
Delavnica varjenja
Delavnica varjenja
Upogibni stroj
Upogibni stroj
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
bosuer po vsem svetu
BOSUER gradi poslovne odnose z več kot 50 državami in območji, kot so trg EU, Velika Britanija, Ukrajina, ZDA, Rusija, Belorusija, Kanada, Kolumbija, Ekvador, Peru, Čile, Argentina, Indonezija in tako naprej.
Najbolj prodajana država
Grenlandija
Kanada
Amerika
Brazilija
Argentina
Švedska
Francija
Španija
Rusija
Belorusija
Irak
Kitajska
Južna Koreja
Indija
Niger
Južna Afrika
Madagaskar
Avstralija